We kunnen er helaas maar weinig tegen inbrengen dat de tand des tijds op een bepaald moment een specifieke greep zal krijgen op ons lichaam. Niet zelden is het zo dat er in de praktijk kan worden vastgesteld dat deze verschijnselen het eerst optreden in ons gezicht. Dat vinden veel mensen natuurlijk verschrikkelijk. Zij willen namelijk graag dat hun meest optimale uitstraling behouden kan blijven. Het laten uitvoeren van een facelift Rotterdam kan er in de praktijk voor zorgen dat je verschillende onzuiverheden aan je gezicht kan laten verhelpen. Zou jij graag meer te weten willen komen over deze ingreep evenals de voordelen die eraan verbonden zijn? Dan is het absoluut meer dan de moeite waard om je even te gaan verdiepen in de hieronder terug te vinden informatie.

Waarom kiezen mensen voor een facelift Rotterdam?

Ons gezicht wordt in de praktijk vaak bestempeld als het absolute uithangbord van ons lichaam. Van zodra we moeten vaststellen dat er hier tekenen van veroudering aan verschijnen spreekt het voor zich dat we deze graag op een zo efficiënt mogelijke manier zullen willen laten verwijderen. Dat kan gebeuren door het ondergaan van een zogenaamde facelift Rotterdam. Tijdens een dergelijke facelift zal er alles aan worden gedaan om je gezicht haar jeugdige uitstraling terug te geven. Concreet is het zo dat de onderstaande zaken aangepakt kunnen worden door middel van deze ingreep:

  1. Uitzakkingen van overtollige huid;
  2. Het verschijnen van rimpels in het gezicht;
  3. Het wegglijden van de vetdepots die zich in ons gelaat bevinden;
  4. De hals die gaat uitzakken;
  5. Het komen te verdwijnen van een scherpe kaakhoek;

Eén van de belangrijkste voordelen die verbonden zijn aan het ondergaan van een facelift Rotterdam is dat verschillende problemen in één klap kunnen worden aangepakt. Ben jij dus ook iemand die wordt geconfronteerd met één of meerdere van de bovenstaande problemen? Dan is het laten uitvoeren van een facelift absoluut het overwegen meer dan waard.

Hoelang duurt het ondergaan van een facelift Rotterdam?

Het spreekt voor zich dat je er wel in de praktijk rekening mee moet houden dat een facelift Rotterdam laten uitvoeren een bepaalde hoeveelheid aan tijd kost. Hoelang de ingreep precies zal duren is natuurlijk afhankelijk van de ernst van de situatie. Gemiddeld is het zo dat een facelift ongeveer tussen het anderhalf uur en de drie uur duurt. Eventueel is het mogelijk dat ze nog langer zal duren. In ieder geval is het zo dat een facelift in vergelijking met bijvoorbeeld een ooglidcorrectie niet wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. In plaats daarvan wordt er gekozen voor volledige verdoving. Voor een minifacelift geldt dat dit doorgaans niet het geval is.

Waar rekening mee houden na afloop van de facelift?

Je moet er rekening mee houden dat er na het ondergaan van een facelift Rotterdam nog een aantal zaken zijn waar je zeker aandacht aan zal willen en moeten besteden. Zo geldt er bijvoorbeeld een werkongeschiktheid van tussen de tien en de veertien dagen. In ieder geval moeten zware inspanningen zeker twee weken vermeden worden. Bovendien zal er door de behandelende arts of chirurg worden benadrukt dat je er in de praktijk goed aan zal doen om gedurende de eerste maanden uit de zon te blijven. Half rechtop slapen tijdens de eerste dagen volgend op de ingreep kan eveneens interessant zijn om de zwelling tegen te gaan.